E-mail

info@drhajagos.hu

Telefon

+36 70 263 2750

Cím

Kecskemét, Erzsébet Krt. 64.

Smilezor első konzultáció - láthatatlan fogszabályozás

Az első láthatatlan fogszabályozós konzultáció a Dr. Hajagos Fogászati Központban, a Smilezor® KIZÁRÓLAGOS KECSKEMÉTI PARTNERÉNÉL

Biztosan nagyon sok kérdés felmerül benned, így ezen blog bejegyzésünkben szeretnénk egy kicsit bemutatni neked, hogy mi történik egy ELSŐ KONZULTÁCIÓ alkalmával.

Fájdalmas beavatkozás a LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁS? 

A VÁLASZ NEM!

Az emberek nagyrésze tart a fogorvosoktól, és egyáltalán az egész fogászati rendelői légkörtől, a fogászati kezelésektől. Akikre ez vonatkozik azok számára megnyugtató hír lehet, hogy az első konzultáción nem kell tartani semmitől fájdalomtól végképp, ami szerencsére az egész LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÁS kezelésére is igaz.

Mire számítsak az első konzultáción?

Az első konzultáció arra szolgál, hogy a kezelőorvosod felmérje a fogak helyzetét, állapotát, illetve eldöntse, hogy szükséges-e bármilyen megelőző kezelést végrehajtani a fogaidon.

 A leggyakrabban felmerülő ilyen kezelés a fogkőszedés szokott lenni, amit érdemes a fogszabályozás elött végrehajtani, ebben dentálhigiénikus kolléganőnk tud majd neked segíteni a leginnovatívabb eszközökkel.

Továbbá az első konzultáció fontos eleme a tájékoztatás, a kezelőorvosod elmond minden tudnivalót a LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁSSAL, és a TE eseteddel kapcsolatosan, mint például a kezelés menete, a várható végeredmény és a becsült kezelési idő (hiszen teljes pontossággal csak a digitális tervezést követően tudja EZT MAJD VÉGLEGESÍTENI)

Amennyiben a kezelőorvosod mindent rendben talált, és úgy ítéli meg, hogy a Smilezor® LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁS megfelelő választás az esetedben, készül egy fájdalommentes lenyomatvétel, ami nagyjából öt percet vesz igénybe.

Ez történhet az első konzultáció alkalmával is, illetve a későbbiekben is sor kerülhet rá, de a legfontosabb az, hogy amennyiben bizonytalan vagy a lenyomatvételkor nem kell elkötelezned magad. A végső döntést, hogy bele vágsz-e a Smilezor® LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ kezelésbe, vagy sem elég csak a tervek megtekintése után meghoznod, amikor már láthatod a tervezett végeredményt, és kezelésidőt.

Ezeknek tudatában, csak BÁTORÍTANI TUDUNK TÉGED, KERESS MEG MINKET KÉRJ IDŐPONTOT AZ ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓRA, hiszen SZÉP MOSOLLYAL SZÉP AZ ÉLET.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

Tisztelt
Pácienseim!

A legújabb híreinkhez és kedvezményeikhez kérem iratkozzon fel hírlevelünkre: