E-mail

info@drhajagos.hu

Telefon

+36 70 263 2750

Cím

Kecskemét, Erzsébet Krt. 64.

Fájdalommentes gyökérkezelés

Fájdalommentes gyökérkezelés

INNOVATÍV, Modern gyökérkezelés:
MI ebben HISZÜNK!

Különböző külső káros hatásoknak köszönhetően, mint például a mély szuvasodás, fogtörés vagy hosszantartó káros erőhatás a fog elhalhat. Ilyenkor a fog belsejében lévő erek és idegek szintén megbetegednek, és felül is fertőződhetnek. Ez a fertőzés a gyökércsatornákon keresztül a környező csontállományt is károsíthatja.

Kiemelkedően fontos a gyulladás megszüntetése, hiszen a másodlagos gyulladási gócok szív-érrendszeri betegségekhez, bőrbetegségekhez és rengeteg egyéb problémához vezethetnek. Ennek első lépése a gyulladás megszűntetése, melyet csak fogorvosi kezeléssel érhetünk el.

Az eljárással kapcsolatban sok tévhit és hiedelem van, azonban ezt a kezelést is, mint minden mást, el lehet végezni fájdalommentesen.

gyökérkez1-copy2.jpg

Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan?

  1. Ha erős fogfájdalommal érkezik, megfelelő gyógyszeres kezeléssel még a gyökérkezelés előtt csökkentjük a gyulladást, így a gyökérkezelés már fájdalommentesen elvégezhető.
  2. Erős érzéstelenítő szert alkalmazunk, így semmit nem fog érezni.
  3. Fogászati KÖZPONTUNKBAN a Leginnovatívabb gyökérkezelést biztosító eszközt alkalmazzuk, aminek hatására lerövidül a kezelés, valamint fájdalom mentesen végrehajtható.
  4. A fogat – akár többször – fertőtlenítő gyógyszerrel zárjuk le, hogy a gyógyulás zavartalan legyen.

Ha fáj a foga, akkor jelentkezzen be minél előbb gyökérkezelési specialistáinkhoz és megszüntetjük a fájdalmát, segítünk Önnek!

A modern gyökérkezelési technikák és eszközök segítségével, nagyobb sikeraránnyal több fogat menthetünk meg!

Legutóbbi vélemények

Pácienseink mondják

Kapcsolat

Jelentkezzen be hozzánk

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.

Cím

Kecskemét, Erzsébet Krt. 64.

Facebook

Nyitvatartás

Hétfőtől Péntekig

08:00 - 18:00

Szombat - Vasárnap

Zárva

Tisztelt
Pácienseim!

A legújabb híreinkhez és kedvezményeikhez kérem iratkozzon fel hírlevelünkre: