E-mail

info@drhajagos.hu

Telefon

+36 70 263 2750

Cím

Kecskemét, Erzsébet Krt. 64.

Implantáció

Implantáció

A fogbeültetés fájdalommentes rutinműtét. Elveszett fogát természetes módon pótolja.

Az implantálás lehetővé teszi a fogak egyenkénti pótlását, az egészséges szomszédos fogak lecsiszolása nélkül. Emellett, az implantációs fogpótlás olyan érzést kelt mintha a páciens visszakapta volna a saját, egészséges fogait. A beültetendő minőségi anyagok, illetve a kifinomult műtéti technikának köszönhetően az implantálás ma már fájdalommentes rutin beavatkozásnak számít a fogak funkcionális, és esztétikai rehabilitációját tekintve.

Páciensek szinte egybehangzó véleménye alapján állítjuk, hogy a helyi érzéstelenítés miatt a fogbeültetés ma már egyáltalán nem fájdalmas. 

A fogimplantátum lényegében egy mű foggyökér, amit sebészi úton ültetünk be az állcsontba, és erre illesztjük aztán rá magát a fogpótlást, ami lehet például fémkerámia korona, vagy az esztétikusabb, fogakkal megegyező színű cirkon vázas korona. A fogimplantátum cirkonból készül  hidak rögzítésére is jó megoldás.

Az implantátumok legtöbbször csavar vagy henger alakúak, és általában 3-5 mm az átmérőjük, hosszuk pedig 7-15 mm. A beültetett implantátumok nem váltanak ki semmiféle allergiás reakciót.

A foghiányt a lehető leghamarabb pótolni kell annak érdekében, hogy a különböző káros következményeket elkerülhessük. Személyre szabott megoldásokkal VÁRJUK Önöket!

Fogbeültetés csontpótlás nélkül

implant-1-copy2.jpg
98% feletti sikerarány

Ha nem telik el túlzottan sok idő a foghúzás után, sok esetben elegendő csont marad a fogbeültetésre. A 3 dimenziós CBCT röntgenvizsgálattal tökéletesen megállapítható a csont anatómiája és ennek alapján megtervezhető a műtét. Az ilyen egyszerű, csontpótlás nélküli fogbeültetés műtétek sikeraránya 95% feletti!

Fogbeültetés csontpótlással

implant-2-copy2.jpg

Fogbeültetésre abban az is esetben is lehetőség nyílik, ha a csontállomány nem megfelelő vastagságú vagy magasságú. Ekkor mesterséges csontpótló anyagok, saját csontátültetés, arcüreg-emelő műtét segítségével lehetőség nyílik az implantációra.

Forradalmi újítás a fogászatban a mini/tű implantátum!

A mini implantátum, más néven tűimplantátum azon pácienseinknek nyújt megoldást, akik már korábban elveszítették fogaikat és kivehető fogpótlással élnek.  A mini implantátum anyaga tiszta, ötvözetlen, gyógyászatban használt titán, amit az élő szervezet teljesen elfogad.

A mini implantátumok a klasszikus implantátumokhoz képest vékonyabbak, ezért elégtelen csontállomány esetében is könnyen behelyezhetők. Az ínyből mindössze az implantátumok kis gömbfeje látszik csak ki, erre pedig patentszerűen illeszkedik a műfogsorba illesztett fém ház.

Egyéni adottságoktól is függően, általánosságban elmondható, hogy 4 db mini implantátum elhelyezése szükséges az alsó állcsontba, illetve 6 db a felső állcsontba. Természetesen ezt befolyásolhatja a páciens csontállományának egyéni adottságai.

SIC Implantátum rendszer

A Schilli Implantology Circle (SIC) egy innovatív, hosszú távú klinikai eredményekkel rendelkező, kiváló esztétikai eredményeket nyújtó, felhasználóbarát implantátum rendszert hozott létre.

A SIC implantátum rendszerek a mai meghatározott fogászati implantátum szabványoknak maradéktalanul megfelelnek.

A Schilli Implantology Circle (SIC), folyamatosan arra törekszik, hogy az implantológusok igényeinek megfelelően ultramodern gyártási technológiával, maximális pontossággal előállítsa a SIC implantátumokat.

SIC implantátum rendszerek – Biztosan egyszerű – Egyszerűen biztonságos

Milyen előnyökkel jár, ha NÁLUNK végzik el a fogimplantátum beültetését?

smiling-dentist-explaining-tooth-implantation-NUX947L-copy2.jpg
  • Megfelelő érzéstelenítés mellett, fájdalommentesen végezzük a fogbeültetéseket
  • Mert szakképzett implantológus kollégánk nagy tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy optimális módon végezze el a műveletet.
  • Mert az nálunk elkészült fogpótlások esztétikája is csúcsminőségű, az eredeti fogaktól nemigen lehet megkülönböztetni majd a pótoltakat
  • Mert minden szempontot figyelembe véve segítünk eldönteni, hogy az Ön problémája, életkora és egészségi állapota alapján érdemes-e a fogbeültetést választania. Nem akarjuk mindenáron rábeszélni Önt a beavatkozásra, segítünk a mérlegelésben.
  • Mert a beavatkozás után tanácsokkal látjuk el, hogy a megfelelő szájhigiénia betartásával hogyan őrizheti meg akár évtizedeken át az elért esztétikus eredményt.
Legutóbbi vélemények

Pácienseink mondják

Kapcsolat

Jelentkezzen be hozzánk

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.

Cím

Kecskemét, Erzsébet Krt. 64.

Facebook

Nyitvatartás

Hétfőtől Péntekig

08:00 - 18:00

Szombat - Vasárnap

Zárva

Tisztelt
Pácienseim!

A legújabb híreinkhez és kedvezményeikhez kérem iratkozzon fel hírlevelünkre: