Bemutatkozás
Dr. Hajagos Zsolt
A Dr. Hajagos Fogászati Központ Vezetője, a FOGPÓTLÁSOK SPECIALISTÁJA Dr. Hajagos Zsolt szeretettel várja pácienseit.

Családi hagyományt követve, gyermekkorom óta a fogászat világában nőttem fel, ezért nem volt kérdéses a pályaválasztás. Már nagyapám is Kecskemét megbecsült és elismert fogtechnikusa volt. Édesanyám és fiútestvérem szintén fogtechnikusként dolgozik.

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi szakán végeztem 2006-ban. Ezután fél évet töltöttem a Szegedi Fogászati Klinikán rezidensként. Az ezt követő években több rendelőben is megfordultam. 2009-ben sikeres szakvizsgát tettem, így azóta a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosaként dolgozom. 2009-ben nyitottam meg magánrendelőmet Kecskeméten.

Mivel a fogászatot nem munkának, hanem hivatásnak tekintem, így naprakész vagyok a fogorvoslás különböző területeit illetően. A folyamatos továbbképzések segítenek abban, hogy magas minőséget nyújtsak pácienseimnek, ezt igazolja a több mint 10.000 sikeres fogpótlás az elmúlt 10 évben.
Szakterületei:
- FOGPÓTLÁSOK
- SZÁJSEBÉSZET
- IMPLANTÁCIÓ
Dr. Tüske Nóra
Dr. Tüske Nóra vagyok és a fogorvosi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az egyetemi évek alatt elhatároztam, hogy legfőbb célom lesz, hogy pácienseim számára egy kimagasló színvonalú, ugyanakkor félelem és fájdalommentes fogorvosi ellátást nyújtsak.

Mindezt véleményem szerint, a legmodernebb technikák ismeretével és felhasználásával, precizitással, pontossággal, figyelmességgel, kedvességgel, a bizalom megszerzésével lehet elérni, melynek eredményeként a kezelés végére pácienseim mosolyogva és elégedetten távoznak.

Legfőbb érdeklődési területem az esztétikai fogászat mellett a fogpótlástan, hiszen az okozza a legnagyobb örömöt mikor pácienseimet mihamarabbmagabiztosan mosolyogni látom.

Szakterületei:
-ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT
-KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT
-FOGPÓTLÁSOK